Konobarica umalo IZGUBILA SVIJEST zbog BAKŠIŠA, milioner pošteno platio uslugu

Zabava

Boš je inače vlasnik Boch Enterprisesa, kompanije koja se uglavnom bavi prodajom automobila i koja ima neto vrijednost od 1,1 milijardi dolara.

Nakon što je američki pjevač i glumac Doni Volberg na novogodišnju noć na Facebooku pokrenuo izazov pod nazivom ‘Top bakšiši u 2020.godini’ – i za račun od 78 dolara konobaru ostavio bakšiš od 2020 dolara, neki slavni i bogati prijatelji i poznanici su odlučili da ga prate u ostavljanju velikodušnih napojnica.

Tako se konobarica iz Masačusetsa Dženifer Navarija isto šokirala kad joj je biznismen i milioner Erni Boš Jr. za račun od 157 dolara ostavio – 5.000 dolara bakšiša.

Navarija je u restoranu u kojem radi posluživala sto za kojim je sjedio Boš sa tri prijatelja i, kako je rekla za lokalni FOX 23, malo je s njima popričala prije nego što je odnijela račun od 157 dolara.

Kada je pogledala račun, prvo je pomislila da su joj ostavili napojnicu od 50 dolara.

– Tek kad sam spustila pogled skroz na dno računa, shvatila sam da gledam u četvorocifreni broj i počela sam da se tresem- ispričala je.

Milioner Erni Boč Jr. objasnio je da ga je inspirisao Doni Valberg sa svojim Facebook izazovom koji je postavio u novogodišnjoj noći.

– Doni, sad je red na tebi – napisao je Boš na računu pored četvorocifrene cifre, a dodao je i da se nada da će ga drugi pratiti.

Navarija je za Insider ispričala da se milioneru zahvalila na Facebooku budući da je otišao prije nego što je vidjela koliku joj je napojnicu ostavio.

– To je jedna od onih stvari za koje nikada ne mislite da će se vama dogoditi – rekla je Navarija i dodala kako zbog tog gesta samo još više voli svoj posao u kojem i inače uživa.

Boš je inače vlasnik Boch Enterprisesa, kompanije koja se uglavnom bavi prodajom automobila i koja ima neto vrijednost od 1,1 milijardi dolara.

Leave your vote