in ,

Kontroverzna sutkinja zapravo je ljepotica iz kultne serije koju smo svi voljeli!

Prije rata Lejla Fazlagić bila je udata za Husrefa Musemića, tadašnjeg nogometaša, a danas trenera FK “Sarajevo”

Više od dvije i pol godine Lejla Fazlagić, nekadašnja sutkinja Općinskog suda u Sarajevu u bijegu je pred zakonom Bosne i Hercegovine.
Nalazi se u Hrvatskoj čije pravusudne vlasti još nisu odgovorile na zahtjev kolega iz BiH u vezi s njenim izručenjem. Odbjegla sutkinja Fazlagić posjeduje državljanstvo Hrvatske. Iz Bosne i Hercegovine je pobjegla u posljednji trenutak prije nego što će biti uhapšena u akciji “Pravda” koju je provela policija po nalogu Kantonalnog tužiteljstva u Sarajevu.

Nedavno je Centar za istraživačko novinarstvo iz Sarajeva otkrio zastrašujuće razmjera kriminala za koje se tereti Lejla Fazlagić.
“Ona je od 2011. do 2016. razbaštinila desetine vlasnika nekretnina u Sarajevu, preknjižavajući njihove kuće, stanove, poslovne prostore na osobe koje nisu imale pravo na tu imovinu”, stoji u istraživačkom tekstu CIN-a. Navodi se i to da su “najčešće na meti bile napuštene nekretnine sarajevskih Jevreja stradalih u Drugom svjetskom ratu i drugih pokojnih Sarajlija”.

Prema navodima CIN-a sutkinja Fazlagić je na ovaj način nezakonito preknjižila 19 nekretnina, vrijednih skoro osam miliona maraka.

Tužiteljstvo Kantona Sarajevo smatra je ona pripadnica zločinačke organizacije na čijem je čelu Alija Delimustafić, bivši ministar MUP-a BiH, koji više od dvije godine boravi u pritvoru.
Prije rata Lejla Fazlagić bila je udata za Husrefa Musemića, tadašnjeg nogometaša, a danas trenera FK “Sarajevo”. Među gradskim djevojkama izdvajala se atraktivnim oblačenjem, izazovnim držanjem i neizostavnim psom, kojeg je vodila po sarajevskim ulicama u beskonačne šetnje, piše Slobodna Bosna.

Imala je ne baš zapaženu ulogu u jednoj epizodi kultne tv serije “Top liste nadrealista”, kada je na izmišljenom izboru ljepote “odglumila” “Sanelu iz Ilijaša”, samozatajnu kondukterku u autobusu.

https://youtu.be/hTOK75FUa8o

Vučić ima nove igračke! Ugledao se na Putina pa kupio mašine zbog kojih drhti cijeli BALKAN!!

Inzko upozorio UN zbog opasne situacije u BiH!