Lepa Brena konačno odgovorila na pitanje o svojoj nacionalnoj pripadnosti

5
Lepa Brena
Lepa Brena

Lepa Brena i dalje privlači veliku pažnju javnosti i to redovno, bez obzira na to što su iza nje ostale najbolje godine rada, i bez obzira na to što je davno otpjevala svoje najveće hitove.

Legenda o ovoj popularnoj pjevačici i dalje živi, a i dalje su živa brojna pitanja o njenoj prošlosti. Ljude to jednostavno interesuje, a kad je tako, onda ne preostaje ništa drugo nego da im se to i ponudi.

Tako je Brena prije nekoliko dana u razgovoru za bh. medije govorila o svojoj nacionalnoj pripadnosti, a na pitanje kako se osjeća po tom pitanju i kojem narodu pripada, Brena je iznenadila odgovorom. Kazala je da nije ni Srpkinja i Bošnjakinja već da je – Jugoslovenka.

Ideja jugoslovenstva

“Jugoslovenstvo je ideja i moje opredjeljenje oduvijek. Jednostavno, kada vi pogledate, jedna valuta, jedno tržište i jaka ekonomija, sistem je po kojem posluje čitava ujedinjena Evropa”, rekla je lepa Brena i dodala:

“Oduvijek sam težila da gledam kako žive ljudi u razvijenom svijetu, i taj princip sam prenijela i u svoj plan.”

Tako je konačno okončana i ta priča. Mada bi suštinski, takve stvari trebalo ipak stavljati u drugi plan. Zar nije važnije kakav je neko čovjek od njegovog imena i prezimena?

5 KOMENTARI

  1. Ti ga seres Mudonja. Isti si ko i ovi nacionalisti koji krv piju ljudima svaki dan i naravno vodiš rat na fb i internetu. To ti je jaka slabost.

  2. Ovako bi trebali svi da razmisljamo kao Brena . Zar je bitno ko si ako si čovjek realan i gledas realno na stvari !!!!!!

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.