in

Lidija Vukićević bez dlake na jeziku priznala kakvi muškarci su joj najslađi

Glumica Lidija Vukićević (57) ima momka koji je od nje mlađi 15 godina, a zgodna glumica sada otkriva kako uprkos godinama živi kao tinejdžerka i da je zaljubljena do ušiju.

“Predivno mi je sa njim! Vidi se na kilometar da sam zaljubljena. Nikad nisam bila namćor, oduvijek sam vedrog duha, ali kada sam zaljubljena, imam osmijeh od uha do uha. Neka misli ko šta hoće, ali volim mlađe muškarce od 41 do 45 godina. Našla sam zlatnu sredinu”, istakla je Lidija za “Informer” koja se dotakla i romantičnog putovanja u Zanzibar na koje je išla sa dečkom.
“Bili smo smješteni u predivnoj kući sa pogledom na okean. To mi je jedno od najljepših putovanja jer sam tamo bila sa svojom voljenom osobom”, rekla je ona.

Lidija Vukićević je bila u braku s bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom, od kojeg se razvela 2000. godine i s kojim ima dva sina, a o sadašnjem muškarcu se samo zna da je imućan čovjek iz inostranstva. Glumica ga je upoznala na jednom putovanju, kada se pohvalila da se vratila njegovim privatnim avionom.

“Otišla sam velikim avionom, a vratila se malim, privatnim, zajedno sa novim dečkom. Lijepo mi je i traje već neko vrijeme, pronašla sam srodnu dušu. Provodim sadržajno vrijeme sa partnerom, a volim i čekanje, romantiku, volim sve sa njim”, rekla je ona u februaru 2018. godine.

Umorni ste, sve vas boli, opada vam kosa? To je znak za uzbunu, ako imate ove simptome odmah otiđite kod liječnika

Stravičan zločin potresao državu: Ubio nevjenčanu suprugu jer nije htjela spavati s njim…