in

Lijepa supruga Đorđa Balaševića ostavlja bez daha i u sedmoj deceniji

Supruga kantautora Đorđa Balaševića, Olivera, svojim izgledom u 61. godini ostavlja mnoge bez riječi, a sada je novom fotografijom ponovo pokrenula lavinu pohvalnih komentara.

Olivera je u opisu fotografije napisala podužu objavu koja je pasus iz njene knjige.

Ona je slikala cijelu svoju figuru, u maloj crnoj haljini, koja važi kao jedan od komada odjeće koja svaka žena od stila mora da ima u ormanu.

Uparila je haljinu sa biserima srednje dužine i crnim sandalama, “oversize” modelom naočala za sunce, ali i smeđom kožnom klač torbicom.

 

View this post on Instagram

 

“Vrativši se iz tog neprijavljenog obilaska mesta na koje ćemo se preseliti, nisam joj ni pomenula domarski stan u koji nisam ni zavirila, nego sam u detalje opisivala živost na obali i veslače koji su me impresionirali kada su kao neki složni šumski vilenjaci jednim uhodanim zasukom na “ajho” podigli svoj dugi čamac iz vode, i, kao pod zajedničkom kapuljačom od ogromne mahune graška, uneli ga u hangar. I u gimnastici postoji deo takmičenja koji se naziva ekipni, ali u tom sistemu uvek se tačno zna ko je doprineo više a ko manje, i uz svu pristrasnost to ipak ne mogu izjednačiti sa, recimo, četvercem sa kormilarom u kom svi zajedno prođu kroz cilj. U narednih nekoliko godina uklopila sam se među momke i devojke koji su pre silaska na vodu svakodnevno trenirali trčeći obalom do Karađorđevog parka, a sa mnogima od njih ostala sam prijatelj za čitav život. Bilo je među njima kasnije i osvajača medalja na olimpijadama i svetskim prvenstvima, pa sam se radovala i ponosila svim njihovim pobedama i rekordima. Zauzvrat, i oni bi mi često donosili isečak novina sa mojim imenom u naslovu, ali kompliment koji mi je najviše prijao bila je titula najlepšeg klošara na svetu koju su mi upravo oni nametnuli na lokalnom korzou, zbog toga što sam doslovno živela pod mostom, kako je i glasila moja nova adresa.” Planeta Dvorište, str. 218

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

“Vau, kakav stil”, “ženo ti si nerealna”, “dama”, “prelijepa si”, bili su samo neki od komentara koji su se nizali na ovoj objavi.

Lažni atentati vehabija na Dodika i Vučića: Svako malo neko želi da ubije Milorada i Aleksandra, a iza svega stoji samo skupljanje političkih poena

Hiljade ljudi u centru Londona, protiv strogih mjera