in , ,

Ljekari iz Srbije pregledali Dodika, otkrili su u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi

Najnovije informacije o zdravlju Milorada Dodika

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske javljaju da je zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika koji je pozitivan na korona virus, stabilno i nepromijenjeno.

”Zasijedao je konzilijum ljekara, te obavio konsultacije i sa eminentnim stručnjacima iz Srbije koji su posjetili UKC RS i eminentnim stručnjacima iz inostranstva koji su u potpunosti saglasni sa svim terapijskim i dijagnostičkim metodama koje se primjenjuju u liječenju gospodina Dodika’’ navodi se u saopštenju iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

O Zdravstvenom stanju Dodika govorio je danas i Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom posjete Golubincima (selo u Srijemu, Vojvodina) gdje je odgovarao na pitanja novinara u vezi sa vakcinacijom koja kreće u četvrtak 24. decembra u toj zemlji, ali i o zdravstvenom stanju predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika koji je pozitivan na korona virus i hospitalizovan na UKC Republike Srpske.

Kako je kazao, u utorak 22. decembra su iz Srbije poslali ekipu ljekara, između ostalih i Gorana Stevanovića, da se konsultuje sa banjalučkim ljekarima.

“Oni su razgovarali sa predsjednikom Dodikom, i mi pratimo situaciju u svakom trenutku”, rekao je Vučić.

Kazao je i da svaki dan razgovara sa Dodikom po nekoliko puta, da su u utorak razgovarali tri puta i da će ga kontaktirati danas nakon što završi posjetu Golubincima.

“On će imati najbolju njegu i sve što budemo mogli i mi u Beogradu da uradimo i oni u Banjaluci. Mi smo u svakom trenutku spremni ukoliko za to bude potrebe da predsjednika Dodika primimo u Beogradu”, naglasio je predsjednik Srbije.

Podsjetimo, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik primljen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske 21. decembra 2020.

Dodik je proveo nekoliko dana u kućnoj izolaciji zbog kontakta za osobom pozitivnom na virus korona.

NJEMAČKA U STRAHU ZBOG ‘POVRATNIKA’ SA BALKANA Podsjećaju na širenje zaraze kad su se gastarbajteri vraćali s ljetnog odmora…

Enis Bešlagić u emisiji kod Zorana Šprajca: ”Nemamo više ni testova za trudnoću, ni alkotestova, sve smo potrošili”