in ,

Ljubavna priča završila tragedijom: Ajla mrtva, Amar se pokušao ubiti…

Amar Duraković, mladić koji je prije dvije noći uspio da ispliva iz Neretve, zbog pretrpljenog šoka i straha te zbog najmere da počini samoubistvo smješten je na Odjel psihijatrije mostarske bolnice.

Njegova djevojka Ajla Đikić, također iz Konjica, nije uspjela da se spasi iz automobila koji je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, sletio sa Spiljanskog mosta u Konjicu u Neretvu.

Njeno tijelo je jučer pronađeno.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila njihova zajednička fotografija na kojoj su nasmijani te je izazvala lavinu emotivnih komentara.

Podsjećamo da se teška saobraćajna nesreća dogodila u mjestu Spiljani u Konjicu, nakon što je automobil sletio sa Spiljanskog mosta u rijeku Neretvu.

Tragedija se dogodila pod misterioznim okolnostima. Patrola policije je tokom protekle noći obilazila područje i na oko dva kilometra od mjesta gdje je pronađen povrijeđeni muškarac, pronašli su tragove koji upućuju na to da je vozilo sletjelo u Neretvu, ali zbog slabe vidljivosti, zamućenosti vode i povećanog nivo rijeke Neretve, u toku noći nisu uspjeli pronaći ni djevojku ni vozilo.

(Fokus.ba)

UŽASNE SCENE U ZAVIDOVIĆIMA Stanovništvo zgroženo, čeka se reakcija nadležnih

Doručak je najvažniji obrok: Britanski chef otkrio koju grešku svi rade u pravljenju kajgane