in

Marija Šerifović šokirala fanove: Pada mi na pamet samoubistvo, da se otrujem, da učinim sebi neki težak zločin

Svakodnevno odgovara na pitanja fanova

Zbog koronavirusa pjevačica Marija Šerifović trenutno nema nastupe, te je odlučila da prekrati slobodno vrijeme tako što će pokrenuti Youtube kanal, a njeni fanovi su ovu ideju prihvatili sa oduševljenjem.

-Kada se sjetiš stajllinga prve večeri Beovizije, pada li ti na pamet samoubistvo?,  glasilo je jedno od pitanja, a pjevačica je bez oklijevanja dala iskren odgovor.

-Vidi, pada mi na pamet i samoubistvo i da se otrujem, i da se ubijem, i da učinim sebi neki težak zločin, ali nema veze. To je bila jedna kvalitetna opklada, koju sam ja odradila zarad šoua. Odmah da se razumijemo, ja sebi izgledam kao potpuni keten, kao potpuni idiot u tome, kao Ursula iz Male Sirene. Fuj, završila je Šerifovićeva.

Podsjećamo, Marija je 2007. godine nastupila na Beoviziji sa pjesmom ,”Molitva”, sa kojom se plasirala na Evroviziju gde je odnijela pobjedu, a mnogi su se tada našalili na račun njenog stajlinga, te komentarisali kako je pobjedu odnijela upravo jer je “prvi put obukla suknju”.

(Oslobođenje.ba)

Erdogan o karikaturi na naslovnici Charlie Hebdoa: Prolazimo kroz period nepoštovanja Poslanika Muhammeda i neprijateljstva prema islamu i muslimanima…

Severina se obrušila na vlast: Vi ste mi oteli dijete…