in ,

Marinko Zovko brutalno poklopio Katarinu Grujić, objavio je njenu sramotnu fotografiju uz opis: “Moli za plastične operacije!”

Marinko Zovko, poznati biznismen iz BiH sa adresom stanovanja u Zagrebu

“Je li CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Jesu ikad prenosili naše teško stanje? Jesu li i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?”, napisala je Katarina Grujić nakon zemljotresa u Hrvatskoj, na što je region ostao zgrožen.

Katarina Grujić je zasluženo na stubu srama nakon statusa zbog potresa koji se jučer dogodio u Hrvatskoj. Folkerku masovno osuđuju na društvenim mrežama, te je nazivaju raznim pogrdnim imenima. Hrvati uveliko pozivaju na njen bojkot, pa teško da će više zapjevati u njihovim klubovima, a što je do jučer radila. Među onim koji su Grujićku žestoko isprozivali našao se i Marinko Zovko, poznati biznismen iz BiH sa adresom stanovanja u Zagrebu.

Zovko je objavio staru fotografiju Katarine Grujić uporedo sa novom, a razlika je jasno uočljiva. Pjevačica se vidno transformisala, pa ne čudi što ispod fotografija piše: “Oprosti djevojko ni CNN te nije prepoznao”, uz hashtag “moli za plastične operacije”.

Prava pometnja u Banja Luci, tvrde da im je Drašo Stanivuković prijetio!

Oglasio se očuh djevojčice stradale u zemljotresu u Hrvatskoj: “Želim da svi znaju koliko je bila divna!”