in ,

Milan Pavlović priznao da mu je ovo jedna od najtužnijih sedmica u životu: “Imao sam informacije da je bio bolje”

“Mnogo puta sam se znao posvađati sa Mustafom u poslu i na samom setu da bi to što bolje ispalo. Nakon snimanja serije “Lud, zbunjen, normalan” odemo kući pa se izvinjavamo ako smo bili grubi”

Jedan od najistaknutijih bh. glumaca Mustafa Nadarević u 77. godini je, nažalost, izgubio dugu bitku sa karcinomom pluća.

Reagovale su brojne kolege barda bh. glumišta, a Milan Pavlović ističe da mu je ovo jedna od najtužnijih sedmica u životu.

– Imao sam informacije da je bio bolje, a onda je danas došla tužna vijest iz Zagreba. Zvali su me iz Hrvatske da pitaju je li istina da je Mustafa preminuo. Još ne mogu da vjerujem. Mnogo puta sam se znao posvađati sa Mustafom u poslu i na samom setu da bi to što bolje ispalo. Nakon snimanja serije “Lud, zbunjen, normalan” odemo kući pa se izvinjavamo ako smo bili grubi. Učio sam od njega koliko sam mogao. Bio je dobar učitelj. Dosta velikana u zadnje vrijeme nas je napustilo. Uvijek ćemo ga se rado sjećati , a posebno po maestralnoj ulozi Izeta – kaže za Faktor Milan Pavlović.

Ona je bila najveća životna ljubav Mustafe Nadarevića: “Brinite se za mog Muju i čuvajte ga”

“Bez Mustafe nema ni Lud, zbunjen normalan”: Kakva će biti sudbina serije koju su svi gledali?