in , ,

Mirnes Ajanović nikad ljući: “Pružanje otpora političkom zlu naša je obaveza”

“Ponižavate građane i divljate nad sudbinama prevarenih mladih, ali i boračke populacije, penzionera, nezaposlenih i radnika”

Oglasio se Mirnes Ajanović i njegovu poruku prenosimo u cijelosti i bez intervencija.

“Pružanje otpora političkom zlu izbornim revoltom i glasanjem protiv nemoralne vlasti moralna je obaveza prevarenih građana – koji svoje nezadovoljstvo zbog teške ekonomske i političke krize i loše komunalne infrastrukture trebaju usmjeriti glasanjem protiv nemoralnih vladajućih stranaka.

One su odgovorne za višegodišnje brutalno ponižavanje mladih, nezaposlenih, radnika i penzionera.

Niko nema pravo zaboraviti izraženi revolt građana na februarskim protestima 2014. godine, kada su svi političari (osim jednog) bježali od birača, niti odgovornost nemoralnih vladajućih stranaka za pljačkašku privatizaciju.

Ponižavate građane i divljate nad sudbinama prevarenih mladih, ali i boračke populacije, penzionera, nezaposlenih i radnika.

Građani moraju prestati služiti bezobzirnoj vladajućoj političkoj nemani, koja je krala od građana i u ratu, i poslije rata, krade i danas, nemilosrdno krade i od kredita koje će morati vraćati buduće generacije, a namjeravaju varati i krasti i nakon izbora, ukoliko se razočarani i obespravljeni građani ne suprotstave masovnim izlaskom na izbore i glasanjem protiv bezobzirnih vladajućih nacionalista, lažnih socijaldemokrata i svih ostalih političkih prevaranata”, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.

KAKVA BLAMAŽA Ovakav skandal se nije smio desiti u haosu čekanja rezultata izbora u SAD

Pukla tikva: Inzko postavio konačni ultimatum Dodiku: “Imaš dvije mogućnosti!”