in , ,

Misterija potresa Njemačku: Je li ubijena žena s velikom tetovažom s motivima cvijeća iz BiH?

Velika misterija potresa Njemačku

Velika misterija potresa Njemačku nakon pronalaska tijela žene za koju se sumnja da je iz Bosne i Hercegovine ili iz neke druge istočnoevropske zemlje.

Tamošnja policija pronašla je tijelo nepoznate žene u jednom od kvartova Kajzerslauterna. Prema navodima policije Savezne Republike Njemačke, tijelo je pronađeno 14. decembra prošle godine oko 20.45 sati.

Naime, tim istražitelja raspolaže sa šturim informacijama, a u prvom izvještaju napisali su da je žena istočnoevropskog porijekla, a pojedini operativni podaci govore da postoji mogućnost da se radi o ženi s prostora Bosne i Hercegovine.

Zbog ovog slučaja formiran je Specijalni istražni tim koji je uspostavljen u Kajzerslauternu u upravi kriminalističke policije radi rješavanja slučaja. Nedugo nakon pronalaska tijela utvrđeno je da se radi o ubistvu, a motiv je za sada nepoznat.

Njemački istražitelji potražili su pomoć Federalne uprave policije, kojoj su ustupljeni podaci i fotografije žrtve.

Prema navodima iz zamolnice, radi se o ženi koja je stara 35 do 50 godina. Vitke je građe, visoka je 166 centimetara i teška 63 kilograma. Njena veličina cipela je 37, ima smeđe oči i tamno smeđu kovrčavu kosu koja je duga do ramena. Kao posebno obilježje navedeno je da ima tetovažu na desnoj potkoljenici u obliku cvijeća i probušene uši, lijevo uho probušeno četiri puta, a desno jednom.

Apel policije

Mole se svi koji imaju informacije o ovoj osobi da ih dostave najbližoj policijskoj stanici ili putem telefona 122 ili Operativnom dežurstvu Federalne uprave policije 033/261 300.

Halid Bešlić otkrio detalje iz privatnog života: “Bio sam pred razvodom, imam motel, pumpu…”

Uhapšen u Zenici zbog sumnje da je ubio amidžu