in ,

MLADI GLUMAC IZNENADA PREMINUO! Njegova majka objavila potresne riječi!

Australijski glumac, muzičar i maneken Harry Hains preminuo je u ponedjeljak u 28. godini, o čemu je javnost obavestila njegova majka, glumica Jane Badler (66).

– Moj predivni sin preminuo je 7. januara. Imao je 27 godina i svijet je bio pod njegovim nogama, ali se nažalost borio s psihičkim poremećajima i zavisnošću. Sjajna iskra je prekratko sijala… Nedostajaćeš mi Harry, svakog dana mog života – napisala je Jane na Instagramu. Objavila je mnoštvo fotografija sina, ali uzrok smrti nije otkrila.

Harry je glumio u Netflixovoj drami ‘The OA’, hit seriji ‘American Horror Story: Hotel and Sneaky Pete’, a pjevao je i pod pseudonimom ‘Antiboy’.

Fakultet medicine upisao je u Australiji, ali se ubrzo preselio u Los Anđeles kako bi započeo karijeru modela, a bavio se i poezijom, muzikom i glumom. Iako je rođen kao muškarac, Harry je tvrdio da se pronalazi u ‘miješanju polova’, tvrdeći da ljudi mogu da bude ono što žele.

Privrednici, građani i Općina Doboj Jug svaki mjesec prikupe više od 3000 KM kako bi pomogli ljudima slabijeg imovinskog stanja!

Ugledni doktor iz Sarajeva pucao u suprugu naočigled djece