in

Na izlasku odbio platiti curi večeru od 220 KM, a onda je ona pokazala pravo lice

Njegova objava proširila se društvenim mrežama, a korisnici su uglavnom stali na njegovu stranu

Korisnik Reddita podijelio je negativno iskustvo s prvog spoja, nakon što je mislio da je prošao dobro, no cura koju je izveo na večeru, s tim se nije složila.

Nakon prvog spoja pozvao je curu na drugi spoj, no ona ga je odbila. “Spoj je bio zabavan sve dok nije počela govoriti o drugom tipu i koliko joj se sviđa pa sam pomislio, ‘ajmo jesti, razgovarati i otići’, s obzirom na to da joj se sviđa neko drugi, no sve se raspalo kad je došao račun”, rekao je mladić za Bored Pandu.

“Bila je šokirana što sam je pustio da plati svoj račun. Nije ništa rekla tada, no po njenom izrazu lica shvatio sam da je bijesna”, nastavio je svoju ispovijest.

“Obično platim račun za obje strane, no ja sam student i radim 60 sati sedmično kako bih platio za hranu, knjige i slično. Očito si ne mogu priuštiti 110 eura (220 KM) za njenu hranu. Pozvao sam je ponovno van da joj se izvinim za prošli put i nadao se da možemo otići na neko jeftinije mjesto, no kao što vidite, rezultati su bili vrlo loši…”

Naime, cura ga je odbila jer nije platio njenog jastoga i vino (110 eura), iako je on jeo carbonaru i pio pivo (17,50 eura) i iako je ona njega pozvala van. On joj je odgovorio da je student, a ne njen sponzor, na što mu je nepristojno poručila da džentlmeni uvijek plaćaju i da je on valjda gay.

Kad joj je napisao da je zapravo džentlmen jer nije otišao kad je počela govoriti o drugom tipu, poručila mu je da odjebe i da se samo htio seksati s njom.

“Naravno da sam se htio biti s tobom. No tada sam shvatio da možda nemam 20 eura za to”, odgovorio joj je.

Njegova objava proširila se društvenim mrežama, a korisnici su uglavnom stali na njegovu stranu

Američki se mediji šprdaju sa Vučićem: Fox News izmislio novo ime za Srbiju

Snježni užas u Austriji, raste broj mrtvih, stručnjaci upozoravaju: “Najgore tek dolazi”