in ,

Na kućnu adresu dobio popunjene glasačke listiće: Ovako to izgleda kad neko glasa za Vas, i krade Vas na Vaše oči!!!

Prema riječima Adnana Balte iz Visokog on je na kućnu adresu dobio popunjen listić, a odgovor na žalbu je da nema prava na ponovno glasanje.

Birači pozitivni na virus korona ili koji su u izolaciji, odnosno hospitalizovani, mogu glasati putem mobilnog tima koji izborne listiće donosi biračima na adresu. Ova odluka CIK-a nije podrazumijevala da glasači dobiju popunjene listiće bez prava na odluku.

Prema riječima Adnana Balte iz Visokog on je na kućnu adresu dobio popunjen listić, a odgovor na žalbu je da nema prava na ponovno glasanje.

Balta je, prema njegovim riječima, u Visokom od covid tima dobio popunjene glasačke listiće, a kada se odlučio žaliti nije naišao na razumijevanje. Fotografije popunjenih listića objavio je na svom Facebook profilu sa ciljem zaustavljanja “izborne krađe”.

– Ovako to izgleda kad neko glasa za Vas, i krade Vas na Vaše oči. Covid tim mi je dostavio u koverti već ispunjene listiće. Na moju žalbu od strane izbornog tijela mi je rečeno da će moj glas biti nevažeći i da ne mogu više glasati! Ne kađem da kriv SDP jer je glas za njih u Vijeću, možda su i oni sami žrtve u ovoj prevari!!!, napisao je Adnan Balta.

NI BAKŠIŠ NE ŽELI DA DIJELI SA NJOM! Bekuta odbila tezgu od 5.000 eura zbog Zorice Brunclik!

Imamoglu poziva na blokadu Istanbula: Virus se širi van kontrole