in ,

Nakon filmskog bijega od policije pijani vozač završio viseći u automobilu iznad rijeke (VIDEO)

Ako bog čuva pijanice i budale, kako se kaže u narodu, ovaj pijani vozač iz Rusije živi je dokaz tome. Nakon što nije uspio pobjeći od policije, on se prevrnuo na samom rubu ulici i ostao viseći u automobilu iznad rijeke.

Cijelu situacija, koja više podsjeća na neki akcioni film, snimila je obližnja nadzorna kamera. U videu se može vidjeti kako se brzi Hyundai Solaris kreće prema malom mostu preko rijeke Moyke, u centru Sankt Petersburga, prenosi Russia Today.

Međutim, bijeg preko mosta nije se učinio kao prava odluka za nesmotrenog vozača. U posljednjem trenutku on je pokušao naglo skrenuti u susjednu ulicu, ali umjesto toga zabio se vozilom u zaštitnu ogradu pored mosta te završio viseći u automobilu iznad rijeke.

Srećom po njega, automobil je završio balansirajući na krovu tačno na rubu ulice iznad rijeke, umjesto da je uronio u rijeku. Iz policije su saopćili da vozač nije povrijeđen.

Prema lokalnom listu Fontanka, automobil je privukao pažnju policije jer se prebrzo kretao centrom Sankt Peterburga. Kada mu je naređeno da se zaustavi radi provjere, vozač je umjesto toga pobjegao, započevši nesretnu jurnjavu.

Bosanka koja radi na globalnom istraživanju o pandemiji u Tokiju: ”Vidljiva prisutnost straha i anksioznosti u cijeloj BiH!”

Halid Bešlić: Od penzije ne mogu da živim