in

Napadač Austrije Marko Arnautović bez dlake na jeziku: Ne mrzim BiH, za mene je rat završen

Meč Lige nacija između BiH i Austrije igra se sutra od 20:45 sati na stadionu Bilino polje u Zenici, a prenosit će ga Pink BH.
Zbog povrede Juliana Baumgartlingera, kapitensku traku u selekciji Austrije protiv BiH nosit će napadač West Ham Uniteda Marko Arnautović (29), koji se nada pobjedi u Zenici.

“To je velika čast, jedva čekam da susret počne. Pokušat ćemo pobijediti u Zenici”, rekao je Arnautović za austrijske medije, koje je zanimalo da li će mu smetati zvižduci s tribina, s obzirom da je porijeklom Srbin.
“Moram se izolovati od dešavanja na tribinama i koncentrisati na teren. Naravno da očekujem zvižduke, ali ne mrzim Bosnu i Hercegovinu. Ne mrzim ni Hrvatsku ni bilo koju slavensku zemlju. Razumijem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat ne postoji više. Svima želim sve najbolje i ne želim pričati o ratu”, dodao je Arnautović – prenosi BiH.ba.

Dodik i Dragičević FOTO: Index.hr

Hrvatski mediji: Može li tajanstvena smrt mladog Davida uništiti Milorada Dodika?

Emir Hadžihafizbegović na skupu SDA zagrmio: Ostavili ste žene i djecu kući, uzeli četvrt hljeba, paštetu i Coca-Colu i došli ovdje da branite BiH!