in

Napadnut novinar Drago Pilsel u zagrebačkom restoranu: Ponavljao mi je da sam majmun i da me nabije na Titov ku*ac

Bivši poslanik u Hrvatskom saboru Željko Glasnović juče je verbalno napao novinara Dragu Pilsela u restoranu u centru Zagreba.

Pilsel je prvo na Facebooku objavio da ga je na javnom mjestu napao general Željko Glasnović i da čeka dolazak policije.

Novinar je kasnije za “Dnevnik.hr” rekao da mu je Glasnović rekao da podržava ubice hrvatskog naroda i da je “isti kao i oni koji su ubili pola miliona Hrvata”.

“Ponavljao je da sam majmun i da me nabije na Titov ku*ac. Imao je tih svojih pet-šest tema koje je ponavljao. Mahao je rukama, pa sam mislio da će me udariti. Pripremio sam se za udarac i odmaknuo se unazad. Ja se znam braniti, ali on je bio vojnik i nikad ne znaš”, naveo je Pilsel.

On je rekao i da ne zna šta je natjeralo Glasnovića da ovako reaguje.

“On je ljut na mene i prozivao me u parlamentu, ali ovo je iz vedra neba bilo”, rekao je Pilsel i dodao da je sreća što je došao konobar i spriječio veći incident.

Glasnović je za “Večernji list” rekao da se ništa nije dogodilo i da on “tako priča sa ljudima”.

“Prolazim kroz takve situacije svaki dan. Pilsel se očito prepao razgovora sa hrvatskim vojnikom i generalom. To je svojstveno za sve mrzitelje Hrvatske. Oni su moralni tifusari i ljudske krivotvorine kao novčanice od tri dolara. I meni svakodnevno na ulici prijete razne babe i feministkinje. Pokazuju mi srednji prst i mrmljaju nešto u svoje jugozomboidske brade, pa nisam odmah Facebook otišao kmečati Soroševcima da me odbrane”, rekao je Glasnović.

Iz policije su za “Dnevnik.hr” potvrdili da su dobili prijavu i da utvrđuju sve okolnosti.

DOBRE VIJESTI IZ SAD Trump objavio da izlazi iz bolnice: Osjećam se bolje nego prije 20 godina

Povećava se dug Republike Srpske, stalno zaduživanje može biti pogubno