in ,

Naser Orić u društvu sa vođom Srbske časti Igorom Bilbijom!

Naser Orić u društvu sa vođom Srbske časti Igorom Bilbijom!
Naser Orić u društvu sa vođom Srbske časti Igorom Bilbijom!

Bivši srebrenički komandant Naser Orić u prijateljskoj atmosferi fotografirao se sa vođom BH ogranka Srbske časti Igorom Bilbijom.

Naser Orić je zlatni ljiljan. Za mnoge Bošnjake – heroj, za bh. pravosuđe optuženik za ratne zločine nad Srbima – piše Žurnal.

Igor Bilbija je vođa Srbske časti za BiH. Na neustavni dan Republike Srpske u maskirnoj je odori marširao ulicama Banja Luke. Odmah potom slikao se sa Damirom Došenom, haškim osuđenikom zbog ratnih zločina u prijedorskom logoru Keraterm.

PRAVAC POTOČARI

„Jednom je jedan od najvećih vojskovođa 20. veka rekao – PRAVAC POTOČARI“, napisao je prošle godine na svojoj Facebook stranici Bilbijin šef iz Srbske časti Bojan Stojković.

„Moji Bošnjaci će da vam kažu ko sam i šta sam“, objasnit će u intervjuu  za N1 Igor Bilbija nakon što je objavljeno da je upravo on, zajedno sa prijateljima iz Srbije, dio grupe koja je, uz pomoć vlasti RS, radila na formiranju paravojne formacije.

BILBIJINI BOŠNJACI

Bilbijini Bošnjaci, krenemo li redom identifikovati osobe sa fotografije nastale nedavno, uglavnom su osobe za pozamašnim dosjeima.

U sredini je, naravno, najpoznatije lice – Naser Orić. Pravosnažno osuđivan zbog nedozvoljenog držanja oružja. Optužen zbog ratnih zločina nad srebreničkim Srbima. Trenutno mu se sudi na Sudu BiH.

Da stvar bude još apsurdnija, na fotografiji je i Elvis Hodžić – višestruko osuđivani kriminalac iz Lukavca, koji je bio dio kriminalne grupe Ramiza Delalića Ćele. Upravo je Elvis Hodžić, u sarajevskom Inkognitu, pucao u Fatmira Mujaja, tadašnjeg pratioca Nasera Orića i Nasera Keljmendija.

Odmah uz „heroja“ Nasera Orića stoje članovi bajkerske skupine iz Sanskog Mosta poznate kao „United Tribunsi“. Armin i Nermin Ćulum vođe su ove kriminalne grupe koja je protjerana iz Njemačke, a u Berlinu su blisko sarađivali sa Putinovom bajkerskom bandom „Noćni vukovi“. SIPA im je nekoliko puta pretresala objekte u Sanskom Mostu, a prema policijskim informacijama, sumnja se da se Tribunsi bave trgovinom narkoticima. S njima već godinama blisko sarađuje – Igor Bilbija, bh vođa organizacije Srbska čast koja je, također, povezana sa Noćnim vukovima.

Odakle Naser Orić u ovom društvu – nije poznato.

Diana Zelenika sve priznala: Prijete mi da će me izgurati sa ceste, da će me pretući, a prijete i mom djetetu

Pjanić Barca

BIH NA NOGAMA Agent Miralema Pjanića poslao jasnu poruku Barceloni!