in

Neno Murić zabavljao zvanice na rođendanu trebinjskog biznismena

Neno već ove subote, 29. avgusta nakon pauze ponovo nastupa u Nikšiću, u hotelu Trim

Neno Murić proteklog vikenda je bio gost Trebinja. Osim što je uživao u jedinstvenim ljepotama hercegovačkog grada koji privlači brojne turiste iz svih krajeva, pjevač je u njega stigao posebnom prigodom.

Naime, Neno i njegov bend su bili specijalno muzičko iznenađenje na proslavi 40. rođendana poznatog hercegovačkog i trebinjskog vinara Radovana Vukoje, a sve na poziv i u režiji njegove supruge.

Veselu, emotivnu i raspjevanu večer za uži krug ljudi upotpunili su muzički znalci na čelu sa Murićem, kojem se atmosfera toliko svidjela da je kazao da dugo nije pjevao na ljepšoj zabavi. Sve je organizirano na terasi Vinske galerije Vukoje, odakle su gosti mogli uživati u prekrasnom panoramskom pogledu na grad na Trebišnjici.

Rođendanska proslava, naravno, je protekla uz brojne gastro delicije i vrhunska vina podruma Vukoje, nadaleko poznata i višestruko nagrađivana, a koja su osvojila nepca i muzičkih gostiju iz Sarajeva.

Neno već ove subote, 29. avgusta nakon pauze ponovo nastupa u Nikšiću, u hotelu Trim.

– Tu smo uvijek rado viđeni i slušani, a svaki dolazak u Nikšić garantuje nastupe koje dugo pamtimo. Ulaznice se rasprodaju na sam dan najave koncerta- kaže Neno Murić.

Vapaj dječaka Haruna Nezića: “Da mi je neki lijek da prođe”

KRATKO I JASNO Ratko Mladić nije ratni heroj, nego ratni zločinac!