in

NEOČEKIVANO: Emina Jahović i Mustafa Sandal su ponovo skupa za Novu godinu

Rješila je da odbije sve novogodišnje tezge i vrijeme provede s porodicom. Dječaci su bili presretni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gdje su nekada živjeli.

Emina Jahović odnedavno je ponovo sama! Nakon raskida veze sa biznismenom Sadetinom Saranom, pjevačica je otkrila kako želi da se posveti karijeri i djeci, te da više nema prostora za nove muškarce u njenom životu.

S druge strane, ovi stari su dobro došli. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Emina će 2020. dočekati skromno, u porodičnom okruženju, ali u domu bivšeg muža Mustafe Sandala.

–Djeca su veoma željela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvijek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rješila je da odbije sve novogodišnje tezge i vrijeme provede s porodicom. Dječaci su bili presretni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gdje su nekada živjeli. Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša žena stigne u goste – kaže izvor, koji dodaje da su njih dvoje u odličnim odnosima, te da su nakon razvoda funkcionisali bolje nego u braku.

Premijer Višković pokušao udariti Stanivukovića u Narodnoj skupštini RS

DRAMA U NSRS: Dragan Lukač OŠAMARIO Draška Stanivukovića