in

NESTALA SA LICA ZEMLJE Misterija Putinove ljubavnice: Pričalo se da je rodila blizance, ali već dvije godine gubi joj se svaki trag!

Alina Kabajeva, bivša ruska gimnastičarka, za koju se pričalo da je dobila blizance sa predsjednikom Vladimirom Putinom, nije viđena od 2018. godine, prenose strani mediji.

Kabajeva, inače dobitnica olimpijske zlatne medalje, prema glasinama, Putinova je dugogodišnja partnerka. Navodno, blizance su dobili u maju 2019. godine, kako je tvrdio jedan ruski sajt, međutim, taj članak je u međuvremenu obrisan.

Iako je bilo dosta neprovjerenih priča o porođaju, i dalje se vjeruje da je Kabajeva rodila dva sina u jednoj moskovskoj klinici.

Bivša gimnastičarka se ne pojavljuje često u javnosti i živi veoma povučen život, pa se misterija dodatno produbila.

“Putin nevjerovatno čuva svoju privanost, njegove dvije kćerke su godinama živjele pod lažnim imenima. Čak i danas ih ne pominje često, a ako ih i pomijene, ne navodi njihova imena. Ako je Alina rodila njegovu djecu, njen nestanak iz javnog života je do sada Putinov najveći uspjeh, kada je riječ o čuvanju privatnosti”, rekao je za britanski ” The Sun” izvor iz Moskve.

Kako navodi, bezbjednost porodice je Putinova “opsesija”.

Već godinama Rusijom kruže priče da je predsjednik u vezi sa Kabajevom, 30 godina mlađom sportistkinjom.

Podsjetimo, prema pisanju ruskih medija, prošle godine čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju je sređen kako bi se tu smjestila bivša gimnastičarka i poslanica u Putinovoj partiji.

Jedna od vodećih novina u Moskvi je na svom portalu objavila ovu priču, koju je poslije iznenada izbrisala. Sergej Kanev, istraživački novinar koji je blizak ruskim obavještajnim službama, ističe da je Alina rodila blizance.

Obavješten je da je angažovan veliki broj oficira službe bezbjednosti, koji su pregledali svaki kutak porodilišta prije njenog dolaska. “Pola medicinskog osoblja je izbačeno sa ovog odjeljenja”, rekao je on, pozivajući se na sopstveni izvor.

Poznati ljekar iz Italije je bio taj koji je pomagao na porođaju, uz asistenciju poznatog akademika, direktora medicinskog centra.

“Majka je rodila dva dječaka. Morao je da se obavi carski rez”, rekao je on.

Međutim, ubrzo je stigla informacija da u porodilištu, navodno, nije bila Alina Kabajeva, već foto-model Saša Kabajeva, učesnica “Doma”, ruske verzije “Farme”.

Posljednjih godina Kabajeva je više puta demantovala da ima djecu, ali to nije prekinulo tračeve da ona sa Putinom ima tajnu porodicu. Neki mediji prenose i da Kabajeva, osim pomenutih blizanaca, ima još djece sa ruskim predsjednikom. Godine 2015. se takođe dosta pisalo da se Kabajeva porodila i da je Putinu rodila sina na jednoj klinici u Švajcarskoj.

Ona je najmoćnija žena u Evropi, ali jeste li se ikada zapitali ko je i šta radi muž Angele Merkel?

Kolege nastradalog radnika u suzama posmatraju mjesto nesreće: Svjedok otkrio kako se dogodila tragedija u centru glavnog grada…