in

Nesvakidašnja situacija u BiH: Natočio gorivo na pumpi, kupio kafu pa dobio kaznu

– Nije trotoar niti ima znak da ne smijem parkirati. Još jednom ponavljam, parkirao sam unutar pumpe i dobio kaznu! Samo ja, drugi automobilu nisu – pita se Balić

Portal Crna-Hronika objavio je priču o slučaju koji se desio Nerminu Baliću na benzinskoj u Donjoj Raštelici prema Tarčinu.

Naime, kako piše ovaj portal, Nermin Balić iz Konjica doživio je neugodnu situaciju koju će pamtiti cijeli život. Nakon što je nasuo gorivo u svoj automobil, pomjerio ga je ispred pumpe kako bi kupio kafu, ne sluteći šta će mu se naredno dogoditi.

– Policijski službenici kretali su se iz pravca Sarajeva, prešli preko pune linije i zaustavili se na navedenoj benzinskoj pumpi – počinje svoju priču za portal Crna-Hronika Nermin Balić iz Konjica.

– Neprofesionalni policajac koji je obukao uniformu i presjekao punu liniju iz pravca Sarajeva, da bi se zaustavio na pumpi i napisao meni kaznu. Nasuo sam gorivo, i parkirao da platim i da kupim kafu i još nekih sitnica. Znači privatna pumpa, privatan parking. Nije trotoar niti ima znak da ne smijem parkirati. Još jednom ponavljam, parkirao sam unutar pumpe i dobio kaznu! Samo ja, drugi automobilu nisu? Zašto? Zašto nije pisao sva auta na pumpi – izjavio je Nermin Balić.

Cijeli slučaj Nermin je snimio svojim telefonom. Pogledajte o čemu je riječ.

Poruka sa skupa u Podgorici: “Ne može biti crnih ptica, niti Srebrenica”

Osvojila je dva Jackpot-a, pa u trenutku sve izgubila