in , , ,

NEVIĐENA SREĆA I SUZE RADOSNICE Mali navijač Rome David za Božić dobio dres Edina Džeke

Edin Džeko jedan je od najboljih napadača talijanske Serije A

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine i kapiten rimskog velikana Rome – Edin Džeko jedan je od najboljih napadača talijanske Serije A, a ako gledamo statistiku i jedan od najboljih napadača u posljednjih 10-ak godina u Evropi.

Džeko je posebno omiljen u prijestolnici Italije i među navijačima Vučice, a koliko najboljeg strijelca u historiji reprezentacije BiH vole navijači u Italiji govori i rekacija malog dječaka Davida koji je za novogodišnje praznike dobio dres kapitena Vučice.

Nakon što je otvorio poklon David je vidio dres Edina Džeke, a potom se kroz suze zahvalio roditeljima i obukao je dres svog idola.

“Mali David i radost nakon što je dobio dres Edina Džeke za Božić”, stoji u opisu videa koji je Roma objavila na svojim zvaničnim profilima na društvenim mrežama.

Džeko je u Romu stigao 2015. godine, a za klub iz prijestolnice Italije do sada je postigao 113 pogodaka i treći je najbolji strijelac u historiji rimskog velikana.

Stjepan Kljuić brutalan kod Senada Hadžifejzovića: “Pa to nema nigdje na svijetu. Koliko nova Vlada KS ima nastavnika fizičke kulture?”

Nesvakidašnji prizori na granici BiH i Hrvatske, pogledajte fotografije sa lica mjesta!