in

NEZAPAMĆEN HAOS Zmije upale u policijsku stanicu, hvataju ih GOLIM RUKAMA!

Zmije, pacovi i drugi glodari odomaćili su se u zgradi Policijske uprave Šabac.

U zgradi gdje radi stotinu policajaca, a građani dolaze po potvrde i dokumente, zmije gmižu, pacovi slobodno jure hodnicima, kao na smetljištu.

Umjesto u oazi, tik uz rijeku Savu, vremešna zgrada u kojoj policija obavlja najodgovornije zadatke opasnost je i za zaposlene i za stranke.

– Čim krene malo ljepše vreme, zmije izađu. Ima ih i u prostorijama, a i oko zgrade. Evo, prije neki dan ubijena je zmija duga metar. Jedna je bila u blizini automobila, a oko zgrade ih ima ko zna koliko. To je ovdje svakodnevna pojava. I ne samo zmije, u toj zgradi se gnijezde ptice i normalno lete i kad stranke dolaze u objekat – priča izvor blizak “Blicu”.

Policija je u ovu zgradu smještena “privremeno”, početkom 2000. godine, a i pored brojnih obećanja, ostali su tu do danas. Vremešni objekat u koji su tada useljeni u vlasništvu je grada, a nekada je bio poznati gradski hotel. U oazi zelenila, tik uz rijeku Savu, skoro da se ne vidi koliko je zgrada ruinirana. Skoro svake godine, zbog visokog vodostaja, prizemlje bude pod vodom.

Nakon povlačenja vode, krenu gmizavci.

– Čuo sam da je jednu policajku ujeo pacov dok je bila na radnom mjestu. Kod njih je zgrada puna miševa i drugih životinja – priča izvor.

POTOP U BEOGRADU Automobili plivaju ulicama, građani odsječeni od svijeta!

POTOP U BEOGRADU Automobili plivaju ulicama, građani odsječeni od svijeta!

Izetbegović, Erdogan i Vučić

IZETBEGOVIĆ I VUČIĆ HITNO PUTUJU U TURSKU KOD ERDOGANA Razlog je vrlo važan i za Srbiju i za BiH