in ,

Nezapamćena bruka i sramota Predsjedništva BiH danas u Briselu: Pogledajte snimak, ovako nas ponižavaju pred cijelim svijetom!

U Briselu je danas održan sastanak članova Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića, Milorada Dodika i Željka Komšića sa predsjednikom Evropskog parlamenta Davidom Sasolijem (Sassoli), a prilikom fotografiranja došlo je da manjeg incidenta. Naime Sasoli, je ponudio članovima Predsjedništva da stanu ispred panoa za fotografiranje, no, Dodik je namjerno zaobišao Sasolija i stao s njegove druge strane, tako da se predsjednik EP-a našao između njega i Komšića i Džaferovića.

Ipak, Predsjedništvo BiH poslalo je demanti, u kome tvrde da nikakvih nesporazuma ili razmirica u Briselu nije bilo i da su medijski napisi o tome neistiniti i zlonamjerni. Saopštenje Predsjedništva bez uredničkih intervencija prenosimo u cjelosti u nastavku.

– Predsjedništvo Bosne i Hercegovine odlučno odbacuje i demantuje zlonamjerno predstavljanje u pojedinim domaćim medijima o nastupu članova Predsjedništva Bosne i Hercegovine tokom službene posjete Briselu.

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine je jedinstveno nastupilo u evropskim institucijama u Bruxellesu, bez razmirica ili drugih nesporazuma, pa i tokom protokolarnih aktivnosti, navode iz Predsjedništva.

Mi vam u nastavku još jednom prilažemo video sporne situacije, pa sami procijenite da li je u konkretnom slučaju sve prošlo “bez razmirica ili drugih nesporazuma”.

(Avaz)

Pogledajte kako je poznati bh. pjevač otpjevao ilahiju sa pravoslavnim popom!

JAVNOST U ČUDU Vrlo žustra i iznenadna reakcija kćerke Alije Izetbegovića: “Otkud potreba za lažima?”