in ,

Novi načelnik Nermin Muzur iznio uznemirujuće tvrdnje: “Dva automobila su zapaljena nakon izbora, nećete moći uništiti dokaze”

Zabrinjavajuća situacija u Sarajevu

Novoizabrani načelnik Ilidže Nermin Muzur, oglasio se na društvenim mrežama povodom posljednjih dešavanja na Ilidži gdje je iznio informacije da su dva automobila u ovom naselju zapaljena.

Kako navodi Muzur, jedan od automobila koji je zapaljen vlasništvo je osobe koja je bila na kandidatskim listama Naroda i pravde za Općinsko vijeće Ilidža.

“Poslije izbora u mojoj mahali ništa nije isto. Već su izgorjela dva automobila, i to kako kažu sama se zapalila. Jedno od tih automobila je auto moje kolegice sa liste, učiteljice za koju se bore roditelji svih prvačića, ona je majka dva odlična momka reprezentativca BiH u košarci i rukometu. Ona je supruga jednog od najboljih sportista i sportskih radnika sa ovih prostora”, poručio je Muzur na svom Facebook profilu.

U nastavku objave, Muzur je pozvao nadležne organe da istraže slučaj te da izuzmu snimke sa nadzornih kamera na kojima se jasno vidi ko je zapalio automobile.

“Pozivam organe da istraže ove slučajeve. Pozivam ih da izuzmu sve snimke sa videonadzora iz ulice u kojoj se sve dešavalo, jer se na njima sve vidi. Samo da vas napomenem, nećete moći sakriti niti uništiti video dokaze kao u slučaju Dženan Memić, jer sam ja već vidio iste”, zaključio je Muzur – prenio je Klix.

POLITIČKI ZEMLJOTRES U NAJAVI Pokrenuta inicijativa da Bosna i Hercegovina od Amerike dobije dokaze o korupciji Nikole Špirića

Velika policijska potjera, uhapšen vozač iz Teslića!