in ,

Oglasio se sin Ratka Mladića, javnost je zgrožena!

Darko Mladić o Ratku Mladiću…

– General Ratko Mladić dočekao je 29. rođendan RS sa radošću i ponosom, jer vidi da se RS brani, gradi i napreduje, rekao je njegov sin Darko Mladić.

“On je bio uvijek skroman, nikada ne ističe neku svoju ulogu. Prosto je srećan kada vidi da se proslavlja. Svaki rođendan RS ga ispunjava zadovoljstvom i ponosom, iako je tamo gdje ne bi trebalo da bude, on je tu srcem i dušom sa nama, svaki trenutak dok je živ, a biće i poslije”, rekao je Mladić.

Prema njegovim riječima, Ratko Mladić je ponosan što  RS i u ovim teškim vremenima preduzima ono što se može kako bi sačuvala, prije svega, zdravlje ljudi i cijelog naroda.

Njegov sin je naveo da je Mladić na skroman način u Haškom tribunalu obilježio i pravoslavni Božić, te i da je svima teško što neko od članova porodice zbog pandemije virusa korona nije mogao da bude sa njim.

“Od početka marta je zabrana. Mi smo stalno u kontaktu, ali taj fizički kontakt i bliskost su nezamijenjivi. Ipak, on to dobro podnosi”, rekao je Mladić.

On je naglasio da ima utisak da se zdravstveno stanje njegovog oca stabilizovalo u proteklih nekoliko sedmica, od kada mu je popravljena krvna slika.

“Sad kada mu je popravljena krvna slika, stabilizovala mu se situacija što se tiče energije i snage. Mi sada nemamo nikakvu novu dokumentaciju da bismo realno vidjeli kakvo je stanje. On inače ne voli da se žali, da puno priča o svojim tegobama, ali stabilno je”, rekao je Mladić.

Zastupnik njemačkog Bundestaga se izvinio nakon što je čestitao tzv. dan RS, uplatit će i novac za Srebrenicu

STRAHOTA U BIH Govorili su mu: “Balijo, šta ćeš ovdje, briši odavde”