in ,

Ogroman interes za Noć Bosne i Hercegovine u Njemačkoj

Njemačka - BiH
Njemačka - BiH

Interes i odziv za Noć Bosne i Hercegovine je prevazišao sva očekivanja organizatora – naravno u pozitivnom smislu. Organizator ovog događaja ponosno ističu da je čak 80 posto ulaznica rasprodato što je zaista fantastičan podatak.

”Mi – KUD „Zlatni Ljiljani“ – Mannheim, BKV „Behar“ e.V. – Gießen/Wetzlar, KSV „Bosnien und Herzegowina Hanau 1994“ e.V. i DBHKV „Sevdah – Frankfurt am Main“ e.V. – kao organizatori ove večeri vam se od srca zahvaljujemo na ukazanom povjerenju”, saopšteno je iz Organizacije.

”U ime Generalnog Konzulata Bosne i Hercegovine iz Frankfurta, gostiju večeri i nas kao domaćina i organizatora vam se od srca zahvaljujemo i radujemo se našem predstojećem druženju u subotu 04.11.2017 u SAALBAU Nied, Luthmerstr. 48, 65934 Frankfurt.

Također se radujemo svim onim našim cijenjenim gostima koji nam dolaze „iz daleka“, iz Münchena, Augsburga, Nürnberga, Fulde, Saarbrückena, Dortmunda, Hagena, Kassela, itd, itd…

Naravno, da nećemo zaboravit ni naše prijatelje i cijenjene goste iz Mannheima, Hanaua, Gießena, Wetzlara, Wiesbadena, Mainza, Frankfurta, itd, itd……..

Zaista smo ponosni, da smo uspjeli okupiti „čitavu“ Njemačku na jednom mjestu! Vaš ogromi odziv i pozitivni “feedback” nam ulijeva snagu i povjerenje za neke nove ideje i zajedničke podvige…… Ali elem, o ovome neki drugi put….

Prodaja „online“ ulaznica – znači putem uplate na bankovno konto – za Noć Bosne i Hercegovine je sa današnjim danom – petak 20.10.2017 – završena. Naš planirani kontigent od 80 % ulaznica je već rasprodan. Preostali dio od 20 % ulaznica možete naravno i dalje kupiti – direktno – kod gore navedenih organizacija.

Još nekoliko uputa za one goste koji su kod nas već naručili ili kupili ulaznice putem uplate na bankovno konto, e-Maila ili drugih elektonskih media. Sve dogovorene obaveze putem e-Maila ili drugih elektronskih media ćemo naravno ispoštovati”, navode iz organizacionog odbora Noć Bosne i Hercegovone 2017

Više informacije na:

KUD „Zlatni Ljiljani“ – Mannheim
e-Mail: [email protected]
Tel.: 0176 70411706
BKV „Behar“ e.V. – Gießen/Wetzlar
e-Mail: [email protected]
Tel.: 0172 6119688
KSV „Bosnien und Herzegowina Hanau 1994“ e.V.
e-Mail: [email protected]
Tel.: 0163 2899176
DBHKV „Sevdah – Frankfurt am Main“ e.V.
e-Mail: [email protected]
Tel.: 0170 4877189

Bošnjaci u Švedskoj

Važna obavijest za Bošnjake u Švedskoj

Historijska pobjeda Bošnjaka u Albaniji

Historijska pobjeda Bošnjaka u Albaniji