in

ONA JE MOJ ŠEĆER, MOJA ĆERA, PONOS I DIKA: Ilda Šaulić objavila uspomenu na oca

Ilda Šaulić, kćerka kralja narodne muzike Šabana Šaulića, nakon njegove pogibije, ne prestaje dijeliti uspomene na velikog pjevača. Na svom Instagram profilu vrlo često dijeli njegove i zajedničke fotografije i snimke s koncerata, a ovih dana s fanovima je podijelila i objavu sa svog omiljenog mjesta.

Fotografija iz kafea „Kralj“ dok sjedi ispod slike Šabana Šaulića, propraćena je Ildinim riječima: „Kafe „Kralj“. Moje omiljeno mjesto u gradu“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Kafe Kralj ❤️Moje omiljeno mesto u gradu☕️ @caffekralj61

Objavu dijeli Ilda Saulic (@ildasaulic)

Ovaj kafe u Beogradu Šaban Šaulić otvorio je prije četiri godine, a nosi naziv, logično, upravo po kralju narodne muzike. Na otvaranju porodičnog restorana bile su brojne poznate ličnosti.

Inače, svaku Ildinu objavu o Šabanu prate hiljade dirljivih komentara njenih pratitelja koji žale zbog preranog odlaska Šaulića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara prošle godine. Tako su reagirali i na Ildinu uspomenu objavljenu kroz snimak s jednog od Šabanovih koncerata na kojoj je on, najavljujući Ildin nastup, otkrio kako ju je zvao „šećerko“.

-Ona je moj šećer, moja ćera, moj ponos i dika, moja Ilda – najavljivao je Šaban Ildine nastupe na svojim koncertima.

Ildina objava s očevog koncerta i njenog nastupa sve dočarava slikom i zvukom njene poznate pjesme “Stani dušo da te ispratim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙏

Objavu dijeli Ilda Saulic (@ildasaulic)

Dobojska policija od istog vozača za tri dana oduzela čak dva skupocjena Mercedesa

Zastrašujuće brojke: Ruše se rekordi po broju zaraženih širom Balkana…