in

Opisala sve do najsitnijeg detalja: Pijana Ana Nikolić unišitila Rastin auto vrijedan 100.000 eura

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta skoro godinu dana ne žive zajedno, ali su se zvanično razveli tek prošle sedmice. No, i nakon rastave skandalima ezanih za bivši bračni par nema kraja.

Naime, reper je poludio kad je nedavno dobio snimak u kojem pjevačica priznaje prijateljici da je u naletu ljubomore ključevima izgrebala njegova kola. Navodno je upravo taj audio-zapis Rasta iskoristio za brakorazvodnu parnicu, koja je završena tek prošlog petka, piše informer.rs.

Na tom snimku Ana detaljno opisuje kako se pod dejstvom alkohola osvetila tadašnjem suprugu samo zato što joj se nije javio na telefon.

– Prema Rasti sam imala milosti. Nisam mu slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred zgrade. Nisam sigurna da li smo se tad zabavljali ili smo se tek vjenčali. Mnogo me je iznervirao, nije htio da mi se javi na telefon – počinje priču Ana i dodaje da je te noći zapravo bila pijana:

– Bila sam “u flaši” ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom “Mercedesu” od 100.000 eura potpisala sam se: “Ja sam, pi*ko, Ana!” Znači, šteta je bila 5.000 eura, jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Sje*ala sam mu cijeli auto!

Ana i Rasta skoro godinu dana ne žive zajedno, ali su se zvanično razveli tek prošle sedmice. Da su se napokon dogovorili oko alimentacije, potvrdio je njihov zajednički advokat Borivoje Borović.

– Pregovarali su sve ovo vrijeme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno – kaže Borović.

Čovjek je ispričao priču o Bosni i Hercegovini i ostavio nas bez daha

Životni vijek čovjeka: Zašto ne živimo duže?