in , , ,

Otac presretnog dječaka iz Italije: “U pismu Djeda Mrazu je napisao da samo želi dres Edina Džeke”

Otac malog dječaka koji je bio oduševljen nakon što je za Božić dobio dres Edina Džeke

Daniele Lavagnani, otac malog dječaka koji je bio oduševljen nakon što je za Božić dobio dres Edina Džeke, govorio je za Corriere della Sera o videu koji je postao hit u Italiji.

Lavagnani je istakao da je je njegov šestogodišnji sin David u pismu Djeda Mrazu napisao da posebno želi dres Edina Džeke – prenosi reprezentacija.ba.

“Kada god gledamo utakmice zajedno, Džeko je taj koji većinom zabija golove. Moj sin ga toliko voli da je od Djeda Mraza tražio samo Džekin dres. Napisao je da ga ne interesuju drugi pokloni, već samo dres Džeke. Kaže da bi poludio od sreće kada bi ga upoznao. Ostavili smo mu ovaj poklon kao posljednji kako bi ga iznenadili. Uspjeli smo u tome, ali nismo znali da će ovako reagovati. I njegova sestra Sofija je plakala od sreće”, rekao je Daniele i dodao:

“Plakali smo sat vremena. Nikada se nije tako ponašao kada dobije poklon. I ja sam se tako osjećao 2001. godine kada je Roma bila prvak Italije. Imao sam deset godina i plakao poput njega. Moj idol je bio Batistuta.”

Vezani tekst: NEVIĐENA SREĆA I SUZE RADOSNICE Mali navijač Rome David za Božić dobio dres Edina Džeke

Denis Zvizdić najavljuje velike promjene: “Zapadne zemlje su sve svjesnije i spremnije za djelovanje u BiH!”

Prvog dana na posao autobusom, onda Land Roverom, a sada ima i nosača kišobrana…