in

“Otišla je da zaradi parče hljeba…” Nakon što je policajka Alisa brutalno nokautirana, oglasio se i njen suprug

Alisu Memetović, pripadnicu komunalne milicije jučer je oko 12.30 sati u glavu udarila prodavačica na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu jer je Alisa pokušala da joj oduzme švercovanu robu. Prodavačica je uhapšena poslije napada, a Alisa je prebačena u bolnicu.

Nakon napada, oglasio se Alisin suprug M. N. sa koji je sa sinom došao na mjesto incidenta.

– Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi. Ona se nalazi na maksilofacijalnom odjeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da vjeruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota – rekao je tom prilikom.

On je napomenuo da je njegova supruga, kako kaže, doživjela traumu za cijeli život.

– Otišla je zaradi parče hljeba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mjestu. Doživjela je traumu za cijeli život. Postupila je u skladu sa poslom koji obavlja, a pretrpjela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome. Žene treba da se zaštite od nasilja – poručuje M. N, piše Kurir.

Povodom incidenta, iz MUP su rekli za Blic da je ona ubrzo privedena u Policijsku stanicu u Rakovici, a povrijeđena komunalna milicajka je prevezena u Urgentni centar.

– Nakon izvršene dijagnostike, utvrđeno je da nema potrebe za daljim liječenjem, tako da je pacijentkinja puštena na kućno liječenje – kažu iz Urgentnog centra.

Politički zemljotres u RS: Stanivuković otkrio pravu istinu! “U Federaciji BiH živi više od dva miliona ljudi – A u RS manje od 800.000…”

TOŠK se našao u ozbiljnim problemima pred nastavak sezone: Klub je napustio i Nikola Mazić!