in

Otkriveno koliko novca je dobila učesnica “Zadruge”, a ovo je samo AVANS!

Aleksandra Subotić ponovo je u “Zadruzi 2”, a bivši vjerenik David Dragojević nije se nadao da će diskvalifikovanu takmičarku ponovo vidjeti na vratima Imaginarijuma. O cifri za koju je nasilna učesnica vraćena često se polemiše, a njen stric Srba Subotić progovorio je o kojoj se sumi radi.

“Ono što ja znam, to je da je Aleksandri navodno ponuđeno 10.000 eura samo za ulazak u Zadrugu, i to kao avans.
Dogovor je bio da joj se taj novac uplati na račun prije nego što uđe, a dnevnica onda uz to ide normalno i ona bi trebalo da bude preko 1000 eura mjesečno, ali stvarno nisam siguran koliko tačno”, rekao je Subotić.
Aleksandra je skoro pa s vrata krenula da napada Davida nazivajući ga prevarantom, lažovom kao i ljudskim dnom, a prije ulaska na svom instagram profilu najavljivala je osvetu koja će zadesiti novu djevojku Dragojevića, Anu Korać.

Srba je onda objasnio pozadinu odnosa Dragojevića i Aleksandre, a on smatra da je takmičar ostao “švorc” i to navodi kao početak pakla u koji je dospio.

“Priča je takva da je on koristio pare dok je mogao. Oni u momentu kada su ušli u Zadrugu, imali su nula dinara. Ona više nije imala para, pa je onda bila diskvalifikovana i lijepo je shvatio da mu ona više i ne treba. Pretpostavljam da nije očekivao da će se vratiti”, zaključio je Aleksandrin stric.

Bosanac prvak Njemačke, strašnim nokautom poslao Albanca u carstvo snova

Ana Lazić, “uzorna” majka koja je pred djetetom objesila psa, novim komentarom šokirala javnost