in

OVO SLAMA SRCE! Pogledajte šta je Kobe napravio za kćer 27 dana prije njihove smrti

Kobe Bryant zaštitio je autorska prava na riječ Mambacita, što je bio nadimak njegove kćeri Gianne, koja je s njim i još sedam osoba poginula u padu helikoptera u nedjelju.

Iako je imala samo 13 godina, Gianna je već bila pokazala velik košarkaški talent, a Kobe je bio uvjeren da će ostvariti velik uspjeh. Stoga je zaštitio njen nadimak, inspiriran njegovim nadimkom Black Mamba.

Zahtjev za zaštitom autorskih prava podnio je 30. prosinca prošle godine, a planirao je riječ Mambacita stavljati na majice, hlačice, kape, trenirke i hudice. Na društvenim mrežama često je pored kćerinih fotografija pisao upravo taj nadimak.

“Gigi je sve bolja svakim danom”, napisao je 14. siječnja uz snimku Gianne kako igra košarku, a usto je dodao hashtagove #teammamba i #mambacita.

Gianna je bila veoma talentirana košarkašica, a Kobe je bio uvjeren da joj se smiješi karijera u WNBA-u. Igrala je za akademiju Mamba, koju je osnovao i vodio njen otac.

“Ono što volim kod Gigi je njena znatiželja oko igre. Jako je znatiželjna, čak i u teškim situacijama kad lopta ide naprijed-nazad, ona se zna odvojiti iz igre, doći do mene i pitati me jako specifično pitanje, koje nije često. To je jako kul”, rekao je svojedobno za Los Angeles Times.

Helikopterom je u nedjelju želio stići do Akademije Mamba, no zbog lošeg vremena helikopter je udario u brdo, a osam putnika i pilot su poginuli.

Raste broj umrlih od koronavirusa: Kina uputila apel građanima

NIJE MOGLA DA PREŠUTI! Karleuša prozvala Arijanu Grande zbog kopiranja njenog stajlinga