in

Pa kako je nije stid?! Balkanska influenserica “uvaljuje” polovne stvari za basnoslovne cifre! Za iskrzanu torbu traži cijelu platu!

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah ponovo se vratila starom biznisu, tačnije počela je da prodaje svoje polovne stvari na jednoj internet stranici.

Doduše, na njoj se može naći i poneka nova stvar, ali je uglavnom nešto što je nošeno i iskorišćeno. Ništa to ne bi bilo čudno da blogerka stvari ne naplaćuje po basnoslovnim ciframa, umjesto da ih poklanja.

Ona je jednu od markiranih torbi naplatila 450 eura, iako se vidi da nije u najboljem stanju. Iskrzana je i nimalo ne liči na onu torbu kakva je bila kada je kupljena. Dizajnersku obuću naplaćuje nešto manje, od 150 do 350 eura.

Pored svega toga, nalaze se i razni komadi odjeće jefitinijih brendova, koje naplaćuje od 2.000 dinara pa naviše.

Inače, ovo nije prvi put da je Zorannah zbog prodaje stvari osuđena od strane javnosti. Mnogi su komentarisali kada se već hvali da posjeduje ogroman novac i posjećuje luksuzne destinacije, isto tako može da sve te polovne stvari pokloni u humanitarne svrhe.

Podsjetimo, blogerka je prošle godine prodavala prljave patike za 120 eura. Uz sve to, ona je dodala kako mogu drugačije izgledati ako se operu.

– Prljave, ali kad se operu u mnogo boljem stanju – napisala je blogerka svojevremno u oglasu, piše Blic.

Iran poslao cijelom svijetu upozorenje od kojeg se ledi krv u žilama! Ovo bi moglo prerasti u mnogo veći rat!

Iz Njemačke stiže još loših vijesti… Izgleda da je najjača ekonomija Evrope u velikom problemu! Novi podaci su hladan tuš za sve