PA OVO JE ZAISTA NEVJEROVATNO! U skladištu pronađeno 11 nikad voženih BMW automobila iz 1994. godine…

Zabava

Potpuno novi ostavljeni da skupljaju prašinu u jednom skladištu

Vijesti o pronalascima vrijednih klasičnih automobila koji su decenijama bili zaboravljeni u nekoj garaži ili šupi uglavnom nam stižu iz Amerike ili Zapadne Evrope.

Ovog puta jedna takva vijest dolazi iz Bugarske, gdje je u Blagoevgradu otkrivena čitava mala flota BMW automobila. Kuriozitet je što ovih 11 primjeraka Serije 5 iz 1994. nikada nije registrovano, pa su potpuno novi ostavljeni da skupljaju prašinu u jednom skladištu.

U pitanju je 10 limuzina i 1 karavan, većina sa oznakom 520, ali i par 525-ica. Kako se navodi, automobili su nabavljeni sredinom 90tih za potrebe jedne rent-a-car agencije, ali iz nekog razloga nikad nisu registrovani niti voženi.

Na fotografijama sa Facebooka vidi se da je spoljašnjost vozila prilično zapuštena i da neki od automobilla imaju površinske ogrebotine, dok je enterijer uglavnom u dobrom stanju, a sjedišta u pojedinim “peticama” imaju čak i fabričke najlonske navlake.

 

Spekuliše se da će ovi automobili biti ponuđeni na prodaju u narednim mjesecima, a izvor navodi da će, u zavisnosti od stanja vozila početna cijena po primjerku iznositi oko 15.000 eura.

Leave your vote