in , , ,

Perica Bundalo odgovorio Miloradu Dodiku na psovke: “Kada Milorada prvi put sretnem…”

Perica Bundalo se oglasio nakon što ga je psovao Milorad Dodik

Perica Bundalo se oglasio nakon što ga je psovao Milorad Dodik.

Nakon što je Milorad Dodik, lider SNSD-a, nastavio po starom dobrom običaju sinoć u Bosanskoj Dubici, i na sav glas psovao Pericu Bundala, oglasio se i sam Bundalo.

“Neshvatljivo je i za mene šokantno da najuticajnija politička ličnost, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik najveće političke partije u Republici Srpskoj, Milorad Dodik, na stranačkom sastanku u Kozarskoj Dubici, psuje majku poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On je pri tome jasno kazao da se vulgarna psovka, uz pominjanje majke, odnosi na mene, izgovorivši moje ime i prezime. Razlog je moj politički stav o problemima u Kozarskoj Dubici, gdje inače živim, izazvanim podjelama u Dodikovoj partiji, odnosno SNSD-u“, rekao je Perica Bundalo, reagujući da istup Milorada Dodika na stranačkom skupu u Kozarskoj Dubici.

Bundalo kaže da Dodikov istup “smatra uvredljivim, a u političkom smislu nečuvenim u našoj demokratskoj praksi, gde drugo i drugačije mišljenje, iskazano skladu sa moralnim normama, nailazi na brutalnu reakciju”.

“Ne želim koristiti političku scenu niti medijski prostor za poruke Dodiku niti planiram ovim putem da odgovaram. Kada Milorada Dodika sretnem, prvom prilikom ću mu u lice, lično, bez kamera i govornice, reći šta o tome mislim!”, ističe Bundalo.

Podsjetimo još jednom šta je rekao lider SNSD-a u Bosanskoj Dubici.

“Neku veče gledao sam Pericu Bundala u emisiji kaže sada je Kozarska Dubica prestala da bude bankomat SNSD-a, e je*o mater svoju onaj Bundalo”, kazao je Dodik, nakon čega je uslijedio gromoglasan aplauz.

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković o psovkama Milorada Dodika: “Našem narodu ne treba kočijaš”

Mahir Mulalić “momački” ugostio prijatelje i Mariju Šerifović u Gračanici: “Šeki u banji nakon Zvezda Granda”