in

Pet tipova frajera koje trebate zaobići u širokom luku

PRONALAZAK princa na bijelom konju odličan je osjećaj.

Nažalost, do njega većina djevojaka prođe trnovit put. Tipični ženskaroši, mamini sinčići i pravi čudaci sastavan su dio svijeta dejtanja zbog kojeg se normalni frajeri doimaju endemskom vrstom.

Kako bi ih što lakše uočile i izbjegle, savjetujemo vam da sljedeće tipove muškaraca zaobilazite u širokom luku.

Onaj koji te pita: “Gdje je moj zagrljaj?”
Tek ste se upoznali i trebate otići na kavu, a on izgovori te četiri kobne riječi kao da se već dobro i blisko poznajete. Sljedeći put kad vas to neki muškarac upita, odgovorite mu s dvije jednostavne riječi: “Nema ga.”

Onaj koji ti kaže: “Sorry, zaspao sam.”

Napokon ste dogovorili spoj i vi ste se naravno i prije vremena pojavile na mjestu sastanka, a njemu ni traga ni glasa… ni poruke. Nakon pola sata ga ljutito zovete i pitate gdje je, a on vam hladno odgovara: “Sorry, zaspao sam.” To vam je i više nego jasan pokazatelj da njemu baš i nije stalo i da ako je zaspao na prvi dejt, tko zna što će tek napraviti na drugom.

Bivši koji uletava s čudnim i ljigavim forama

Iako vrlo vjerojatno imate i više razloga zašto se kloniti bivšeg, neki nam ostanu u dobrom sjećanju i ne bismo se bunile da nam se ponovno jave. Ipak, postoje pravila. Ako ti se bivši javi s nekim čudnim forama koje izazivaju opće susramlje i stvaraju neugodnu tenziju, radije preskočite odgovaranje na tu poruku i samo je obrišite.

Škrtac koji je istovremeno hvalisavac
Odbija platiti cijeli račun i u jeftinom restoranu, ali se hvali kako odlično zarađuje, što posjeduje i slično. Nema ništa loše u dijeljenju troškova nakon nekog vremena, ali prvi spoj bi ipak trebao biti na račun frajera, pogotovo ako mu baš tako dobro ide, zar ne?

Bezobraznik koji vas uvjerava da je samo sarkastičan

Svaki put kad nešto izgovori, vi mu poželite opaliti šamar. Kada vidi da se ne smijete, onda vas optužuje da ne shvaćate njegov sarkazam i humor iako je poprilično neduhovit i bezobrazan. Ne moramo vam ni reći zašto s njim ne trebate otići na drugi spoj.

David Dragičević

Raspisana ogromna nagrada za onoga ko ima nove dokaze o ubistvu Davida Dragičevića

Ubijate se dijetama? Naučnici su sad dokazali: Smršati možete i bez njih