in ,

Pjanić postaje najskuplji igrač sa Balkana u historiji?!?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić prošlog je ljeta potpisao novi ugovor sa Juventusom. No, kako prenosi portal Ilbianconero, to ne znači i definitivan ostanak bh. veznjaka u Torinu u narednim sezonama.

Pjanić je potpisao novi ugovor, ali njegov zastupnik Fali Ramadani već na ljeto planira sjesti za stol sa čelnicima Juventusa i razgovarati o budućnosti svog klijenta. Za Pjanićevim uslugama interes je pokazao Real Madrid.
Uticajni svjetski menadžer mogao bi učiniti Pjanića najskupljim igračem s Balkana, prenose sportske.ba.

Zinedine Zidane u Pjaniću vidi igrača koji će biti lider veznog reda novog Real Madrida. Spominje se da bi Real mogao ponuditi 80 miliona eura i žrtvovati Nijemca Tonija Kroosa, koji ove sezone igra ispod prosjeka. Manchester United i PSG već ranije su pokazali zanimanje za njemačkog veznjaka, a Zidane bi vrlo rado pristao na prodaju Kroosa kako bi novac usmjerio u dovođenje Pjanića.

Od povratka na klupu Zinedine Zidanea, Real Madrid je već dogovorio transfer Edera Militaa iz Porta, a spominju se sve češće i mogući dolazak Edena Hazarda.

Fra Ivo Marković i Dragan Čović

Fra Ivo Marković zaprijetio Draganu Čoviću: “Brzo će propasti oni koji šute na presudu Karadžiću!”

Pjanić

NEVJEROVATNI DETALJI IZLAZE NA VIDJELO Ovo je dokaz da reprezentacija BiH bez Miralema Pjanića apsolutno ne bi bila isti tim!