in

Pjevačica u svađi sa saradnicima: Senidah otkačila Jalu i Bubu, pa digla cijenu u nebesa!

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, više nije u dobrim odnosima sa doskorašnjim prijateljima Jalom Bratom i Bubom Corellijem, saznaje Stars. Razlog za krah plodonosne saradnje jeste ponašanje slovenačke zvezde, za koju bliske osobe kažu da je nesnosna u posljednje vreme.

Osim Jale i Bube, Hajdarpašićeva je prekinula saradnju i sa menadžerom koji joj je pomogao da se probije na tržište Balkana, a za to je takođe sama kriva. Prema riječima našeg izvora bliskog slovenačkoj zvezdi, njena karijera bi uskoro mogla da krene nizbrdo ukoliko ne promijeni ponašanje.

– Senidin menadžer nije pristao na to da se poveća cijene njenih nastupa i zbog toga su prekinuli saradnju. Čovjek poznaje vlasnike klubova i organizatore koncerata i bilo mu je glupo da sad traži više novca za nju, a još uvijek je početnik u poslu i ne zaslužuje velike honorare, pogotovo jer je zbog situacije s koronavirusom drastično manja potražnja za pjevačima – priča naš sagovornik.

Prema našim saznanjima, nedavno je Senida trebala da ima nastup na jednom beogradskom splavu, koji je bio već dogovoren ranije, ali se desila pandemija, pa je tezga otkazana. Prije mjesec dana pjevačicin tim je pozvao ljude sa splava i obavijestili ih da je došlo do korekcije po pitanju plaćanja i da njihova klijentkinja sada nastupa za 6.000 eura, umjesto za 4.000 ili 5.000, kako je bilo ranije. Kada su čuli za to, vlasnici objekta su poručili da im ne pada na pamet da daju toliko novca jer su inače u velikim gubicima zbog Covida 19, pa je Senida ostala bez tezge i novca. Na ova saznanja nismo uspjeli da dobijemo komentar pjevačice.

Cijeli svijet zgrožen: Stotine slonova pronađeno mrtvo, niko ne zna uzrok!

Kako pravilno kažnjavati djecu, a ne uništiti im samopuzdanje i osakatiti ih za cijeli život!