in ,

Pogledajte kako izgleda automobil nastradalog Reyesa! Nogometaš vozio čak 200 kilometara na sat

Španski nogometaš Jose Antonio Reyes (35) poginuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na cesti između Seville i Utrere, rodnog mjesta preminulog igrača.

Nekadašnji igrač Seville, Arsenala, Real Madrida i Atletica sletio je s ceste na autocesti A-376 oko 11:40 sati sa svojim Mercedes Brabusom S550, automobilom koji ima 380 konjskih snaga.
Reyes se vraćao iz grada Almendraleje gdje je imao trening s ekipom Extremadure, a prvi rezultati istrage kažu kako je Reyes vozio više od 200 kilometara na sat, javlja Diario As.

Automobil se odmah zapalio pa su na mjestu nesreće poginuli Reyes i njegov rođak Jonathan Reyes, dok se drugi rođak Juan Manuel Calderon uspio izvući iz automobila sa 60 posto opekotina.

Prebacili su ga u bolnicu u Sevilli gdje mu je stanje vrlo ozbiljno, a Gradsko vijeće Utrere proglasilo je dva dana žalosti pa će sve zastave biti spuštene na pola koplja.

“Zaprepašten sam ovom tužnom informacijom. Nestao je život osobe koja je bila mlada i imala porodicu”, rekao je gradonačelnik Utrere Jose Maria Villalobos.

NIKO NE ZNA ŠTA SE DESILO Na granici se zapalio autobus pun putnika…

ŠTA JE OVO SAD Davor Dragičević tuži svog advokata!