in ,

Policajci u Bijeljini šokirani izašli na lice mjesta: Poznatu pjevačicu iz Srbije monstruozno napao taksista, pala je u nesvijest i povraćala!

Pjevačica je zamolila je taksistu da promijeni smjer nakon čega je on počeo bjesniti, urlati i prijetiti, a izvadio je i nož

Srbijansku folk pjevačicu Sanju Maletić (45) napao je preksinoć u Bijeljini u Bosni i Hercegovini taksist koji ju je vozio nakon završene emisije na BN televiziji na kojoj je gostovala.
Maletić je pozvala taksi i vozaču rekla da ide na određenu adresu.

Ubrzo su tokom vožnje Sanju nazvali poslovni saradnici i rekli joj da se nađu na drugoj lokaciji.

Sanja je tada zamolila taksistu da promijeni smjer nakon čega je on počeo bjesniti, urlati i prijetiti, a izvadio je i nož, piše Telegraf.rs.

Vozač je zatim naglo zakočio, a nakon što je pjevačica izašla iz automobila, taksista je krenuo za njom. Kako prenosi Telegraf.rs, policiju su pozvali iz obližnje trgovine, a Sanja i vozač su završili u policijskoj stanici.

– S obzirom na okolnosti koje su se dogodile, dobro sam. Istina je da se dogodio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane vozača koji je urlao.
U policijskoj stanici su mi pružili svu moguću pomoć. Nažalost, imam bolest štitne žlijezde i Hashimotov sindrom koji je usko povezan s tim.

Hipersenzibilna sam, doživjela sam veliki šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvijest u stanici i povraćala. Zvali su odmah hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli – rekla je Maletić.

Mladi iz tešanjskog naselja Mrkotić organizuju veliku akciju za izgradnju poligona!

STRAVA I UŽAS U BIH I policajci povraćali kad su stigli na mjesto tragedije