in ,

Policija istragom utvrdila: Ovo je Bosanac koji je pucao u ljubavnicu jer je otišla na vašar s drugim muškarcem?!

Mithat Husanović (62), osumnjičen da je počinio dva krivična djela pokušaj ubistva i ugrožavanje sigurnosti, dobro je poznat banovićkoj javnosti pod nadimkom Mido i bavi se privatnim biznisom.

Podsjetimo, on je izrešetao vozilo Fiat u kojem je bila njegova ljubavnica Fahira G. (54) s drugaricom Bahirom M. (52), svi iz Banovića.

Pucnjavi je prethodila svađa ljubavnog para, i to nakon što je Mido saznao da je Fahira s drugaricom Bahirom otišla u Puračić na vašar, gdje ih je našao ispod jednog od šatora, a potom su se sve troje uputili ka Živinicama.

– Postoji osnovana sumnja da je Husanović u večernjim satima 12. oktobra 2019. godine ispred jednog ugostiteljskog objekta u naselju Toplice kod Živinica otišao do automobila u kojem su bile njegova bivša vanbračna supruga i njena prijateljica, tražio da s njom razgovara, a kada je odbila, uzeo je pištolj i kroz zatvoreno bočno vozačevo staklo ispalio više metaka kojim je pogodio bivšu suprugu više puta u grudni koš, a njenu prijateljicu u kuk i nanio im tjelesne povrede – navodi Admir Arnautović, portparol Tužilalštva TK, javlja Avaz.

SA NJEMAČKOM SE NIKO NIKAD NIJE ŠALIO Merkelova je upravo zadala strašan udarac Erdoganu

Objavljen uznemirujući snimak tuče: Brutalno mu pretukli sina, a onda je otac uzeo pravdu u svoje ruke!