in ,

Policija iz BiH upala u kafić, policajac pretučen, vlasnik objekta uhapšen!

Prilikom kontrole u objektu je zatečeno oko 100 osoba

Dvije osobe su uhapšene sinoć u Kneževu prilikom kontrole ugostiteljskog objekta koji je radio nakon završetka radnog vremena, shodno odlukama RS štaba za vanredne situacije, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom kontrole uhapšeni S.S. je verbalno, a potom i fizički napao policijskog službenika koji je zadobio tjelesne povrede. Policijski službenik je zbrinut na UКC RS. Vlasnik kafića S.V. je uhapšen sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i protiv njega će biti dosravljen izvještaj tužilaštvu.

Prilikom kontrole u objektu je zatečeno oko 100 osoba.

“Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta S.V. biće dostavljen izvještaj tužilaštvu zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, takođe i nadležnom sudu biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija i Posluživanje alkohola iz oblasti Zakona o javnom redu i miru”, saošteno je iz PU Banjaluka.

S.S. je alkotestiran, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu 1,17g/kg.

S.S. će nakon kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka – prenijele su Nezavisne.

Napad u Francuskoj, ima mrtvih

Opšta pometnja u Srebrenici: Predsjednik biračkog odbora doživio saobraćajnu nesreću i nije došao na biralište, nastale velike gužve