Ponio bombu kako bi se obračunao sa ženinom familijom

Posljednje

Policija Crne Gore uhapsila je lice čiji su inicijali D.T. /47/ iz Berana zbog sumnje da sa sobom nosi bombe u namjeri da se obračuna sa ženinom familijom u Plavu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Policajci su postupajući po prijavi, organizovali potragu i pronašli na području Andrijevice vozilo kojim je on upravljao i koje su pregledali.

“Kod T.D. je pronađena kapisla – upaljač od bombe, dok je u vozilu nađena torbica u kojoj se nalazila bomba M75 bez inicijalne kapisle. T.D. je lišen slobode i od njega su oduzete bomba i kapisla”, navedeno je u saopštenju.

Nadležni državni tužilac je to kvalifikovao kao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pa je T.D. zadržan u policijskim prostorijama i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Beranama.

Službenici Uprave policije Berane danas su na jednoj lokaciji na području Petnjice, pretragom terena, pronašli i 43,5 komada eksploziva, težine 8,7 kilograma, koji je bio sakriven, odnosno zakopan u improvizovanom bunkeru.

“Policija preduzima dalje mjere i radnje u ovom predmetu u koordinaciji sa tužilaštvom”, navodi se u saopštenju.

Leave your vote