in , ,

Porodični krvavi pir: Trostruko ubistvo na Božić potresa Sloveniju, sve je gledalo četvorogodišnje dijete

Mariborska policija objavila je da se istraga nastavlja i da će više detalja o zločinu biti poznato idućih dana, ali da su sve osobe bile porodične povezane

Trostruko ubistvo u kojemu je 35-godišnji muškarac ubio svoju partnericu pred njihovim djetetom, a onda i njene roditelje, šokiralo je Sloveniju, a dogodilo se na Božić.

Tragedija se dogodila u petak u selu Gerečja Vas kod Ptuja.

Policija je u subotu priopćila da je oko 16,30 sati dobila informaciju o “porodičnoj svađi”, te da je nakon dolaska na mjesto događaja našla 61-godišnjaka i 35-godišnju ženu koji nisu davali znakova života, te 58-godišnjakinju koja je s teškim ozljedama prevezena u bolnicu, gdje je ubrzo umrla.

Mariborska policija objavila je da se istraga nastavlja i da će više detalja o zločinu biti poznato idućih dana, ali da su sve osobe bile porodične povezane.

Mediji navode da je Silvo D. ubio partnericu u nazočnosti njihova 4-godišnjeg djeteta, nakon čega je otišao u kuću njezinih roditelja i oboje napao nožem.

Susjedi sumnjaju da je motiv počinitelja to što mu je partnerica rekla da s njim više ne želi živjeti, navodi u subotu mariborski list “Večer”.

Čitajte i ovo: Nesvakidašnji prizori na granici BiH i Hrvatske, pogledajte fotografije sa lica mjesta!

Abdulah Sidran otpušten sa intezivne njege, poslao je poruku javnosti!

Hanu Hadžiavdagić fanovi prozvali zato što slavi Božić, ona im žestoko odgovorila!