in

Potresna ispovijest Milića Vukašinovića nakon što mu se kćerka pokušala ubiti

Milić Vukašinović
Milić Vukašinović

Nakon što je kćerka Milića Vukašinovića, Maja Avdibegović, pokušala da se ubije, njen otac je izuzetno uplašen za zdravlje svoje kćerke.

Vezani tekst ————-> DRAMA U SARAJEVU Stravičan slučaj u porodici Milića Vukašinovića uznemirio javnost!

Naime, kako je za “Blic” izjavio bivši bubnjar „Bijelog dugmeta“ i frontmen „Vatrenog poljupca“, on se sprema da sutra otputuje u Sarajevo i posjeti kćerku, koja je prema njegovim tvrdnjama usljed narkomanske krize pokušala da izvrši samoubistvo.

“Dobio sam sinoć informaciju šta se dogodilo. U kontaktu sam sa njenom majkom, jer je Maja u bolnici i tamo nema telefon. Nisam imao mogućnosti da se čujem sa njom. Da se razumijemo, ovo se nije dogodilo prvi put, ovakve situacije sam doživljavao i ranije, kada je Maja u pitanju. Tačnije, to se uvijek događa kada krizira i ne bih volio da o tome govorim javno. Razumite me, da mi kao ocu nije lako zbog svega ovoga – rekao je Milić.

Prema njegovim tvrdnjama, tridesetpetogodišnja Maja je upala u kandže narkotika sa kojima se bori posljednjih godina.

“Zbog narkotika se sve ovo dešava, šta će biti drugo. Ona je dugogodišnja narkomanka, to se kod nje javlja kad god je kriza. Onda se dešavaju ove stvari. Njena majka je bolesna i nepokretna. Idem sutra u Sarajevo, pa ću vidjeti šta se dešava. Bilo je ovog i prije. Njenoj majci nisu ni javili šta se desilo, to se desilo juče, sve je ovo svježe još – završio je Vukašinović.

Milić Vukašinović

DRAMA U SARAJEVU Stravičan slučaj u porodici Milića Vukašinovića uznemirio javnost!

Vremenska prognoza

PAKLENI VAL Neće vam biti dobro kada vidite kakvo nas vrijeme očekuje: Ovo je zaista užasno!