in ,

Potvrđena informacija koja će odjeknuti poput bombe: Azmir Husić doveo legendarnog reprezetativca BiH na čelo stručnog štaba Tuzla Citya!

Elvir Baljić, bivši igrač Sarajeva, Burse, Fenerbahčea, Reala, novi je trener Tuzla Cityja!

Baljić je dugogodišnji reprezentativac BiH. Radio je u stručnom štabu bh.reprezentacije sa Safetom Sušićem, kao i u nekoliko turskih prvoligaša.
Za Baljića će ovo biti prvi angažman u Premijer ligi BiH, a na klupi Tuzla Cityja zamijenit će Milenka Bošnjakovića, koji je samovoljno napustio klupu ovog kluba nakon utakmice sa Željezničarem.

Inače, ova vijest dolazi nakon što je nedavno saopćeno da Milenko Bošnjaković više nije trener Tuzla Cityja. I ta informacija iznenadila je ljubitelje nogometa u BiH, posebno u Tuzli. Mladi trener je u ovoj sezoni postao hit, baš kao i klub koji je vodio.

Iz kluba su samo naveli da je Bošnjaković otišao zbog porodičnih razloga i da je uprava prihvatila objašnjenje mladog nogometnog stručnjaka, s obzirom na to da je njegova odluka definitivna.
“Jeste, u pitanju su porodične obaveze i molim da se poštuje moja privatnost. Uvijek ima razloga za neke odluke. Zbog profesionalnih obaveza trpjela je najviše moja porodica i ovu priliku koristim da igračima, ljudima iz kluba, novinarima i svima koji su mi davali podršku uputim iskrenu zahvalnost. Ali, više od ovoga ne bih govorio”, rekao je Bošnjaković za Fenu.

Poznati TV voditelj obračunao se sa Gretom Thunberg: Dosad se niko nije usudio da joj ovako nešto kaže!

Velika akcija policije u Doboju, devet osoba uhapšeno!