in ,

Poznata srbijanska novinarka pronađena mrtva u svom stanu: Digla ruku na sebe zbog kredita!

Novinarka Dragana Tripić (58) pronađena je mrtva u svom stanu u Mirijevu,a prema prvim informacijama izvršila je samoubistvo.

Tijelo 58-godišnje žene, koja se objesila, prema nezvaničnim informacijama, pronašla je njena kćerka. Telo je visilo sa galerije stana, a bilo je vezano za krevet koji se tu nalazio.

Kako saznajemo, kćerka novinarke je policiji rekla da je Dragana bila depresivna zbog kredita u švajcarcima. Njena posljednja objava na Tviteru ticala se upravo borbe korisnika kredita u švajacarcima sa bankama.

I iz organizacije Efektiva oglasili su se povodom tragične smrti novinarke.

– Pokušavali smo da joj pomognemo, naš kolega je sa njom dva puta išao u banku na razgovore, ali to nije pomoglo. Nedavno je prihvatila Lex, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno da se patnja i finansijsko iscprvljivanje, koje kod ovih kredita traje duže od decenije, ispravi i problem trajno riješi. Neka počiva u miru – stoji u njihovoj objavi na Fejsbuku.

Dragana je rođena 16.5.1961. godine, a popularnost je stekla kao novinar nekoliko beogradskih redakcija i kao član žirija u “Zvezdama Granda”. Učestvovala je u rijaliti formatima “Farma” i “Dvor”. Nadimak joj je bio Maca.

“Ubiću te, zadaviću te kao tvoju sestru”: Kćerki Igora Jurića stigla užasna poruka na Facebooku!

Kakva transformacija, neprepoznatljiva je! Lijepa Hurem drastično promijenila izgled